Zonnebrillen trends voor mannen in 2017

08-03-2017 - Anton
In een voorgaand artikel hebben we de zonnebrillen trends voor vrouwen besproken, maar de mannen kunnen natuurlijk niet achterblijven. Daarom zetten we in dit artikel alle huidige trends voor de mannen op een rijtje!

1. Rechthoekig en sportief

Het rechthoekige model is al een aantal jaren trending, en dat zal voor dit jaar ook niet veranderen. Dit model is namelijk erg draagbaar voor iedere man. Kies voor een kwalitatieve en zwart montuur, puur omdat jij graag een simpele zonnebril wilt hebben. Of ga voor gekke kleurtjes en patronen om een mode statement te maken!

2. Zonder frame aan de onderkant

Een redelijk nieuwe trend is de zonnebril met een half frame. De zonnebril heeft aan de bovenkant een frame dat aansluit op de pootjes van de bril. Aan de onderkant van de glazen zit vaak een dunne metalen rand in plaats van het frame, deze brillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende patronen. De glazen zijn vaak wat rond, dit past perfect bij het halve frame!
 

3. Retro rond

Vind je bovenstaande modellen net te stoer of te sportief. Ga dan voor een zonnebril met een retro uiterlijk. Kies voor een zonnebril in een bruine kleur en een zonnebril met ronde glazen! Dit soort zonnebrillen zijn namelijk erg trending. Vindt je bruin net iets te gewoontjes? De zonnebrillen zijn ook verkrijgbaar in leuke kleuren en voorzien van mooie subtiele details!
 
Wil jij graag een van bovenstaande zonnebrillen bestellen? Of wil je toch liever even kijken naar ons assortiment om te zien wat wij nog meer te bieden hebben? Neem dan snel een kijkje op onze website en bestel vervolgens jouw nieuwe zonnebril snel en voordelig!

Reageer op dit bericht