Kleuren en materialen zonnebrillen trends 2017

27-06-2017 - Roxanne

In dit artikel bespreken we een aantal van de huidige trends voor zonnebrillen. We spreken een trend voor de glazen, een trend voor details en een trend voor het montuur. Ben jij benieuwd geworden naar deze drie trends? Lees dan snel verder!

1. Multi gradient

In een eerder artikel hebben we al laten weten dat het erg trendy is om tweekleurige glazen te hebben. Zo lieten we een montuur zien dat voorzien was van daadwerkelijk twee verschillende glazen. Wat ook erg trendig is zijn de glazen met een multi gradient. Deze glazen hebben twee kleuren met hiertussen een mooie overloop. Dit kunnen twee kleuren zijn die dicht bij elkaar liggen of juist twee kleuren die van elkaar afwijken.

Bekijk hier de linker Cat Eye zonnebril - Bekijk hier de rechter zonnebril: Ray-Ban

2. Metalen details

Metalen details hebben we vorig jaar al gezien en maken dit jaar zeker een comeback. Dit jaar zien we meer metalen details en op verschillende manieren. Een veel voorkomende vorm is de extra neusbrug tussen twee glazen. Dit komt voor bij rechthoekige glazen en ook bij ronde of cateye glazen. Dit soort details geven extra veel vorm aan een zonnebril waardoor je echt een statement kan maken!

Bekijk hier de linker zonnerbil: Emporio Armani - Bekijk hier de rechter zonnebril: Ray-Ban

3. Transparency

Transparante frames zijn hip en nieuw in 2017. De meest voorkomende is de neutrale transparante vorm dit montuur wordt vaak gecombineerd met opvallende glazen. Daarnaast zijn de monturen ook verkrijgbaar in kleur. Deze trend is meestal terug te vinden bij de zonnebrillen met een sportief uiterlijk.

Bekijk hier de linker zonnebril - Bekijk hier de rechter zonnebril

Zit jou zonnebril hier niet bij? Bekijk dan hier ons volledig zonnebrillen merken aanbod!

Reageer op dit bericht