Drie unieke monturen voor dames

13-04-2017 - Drie unieke monturen voor dames
Drie unieke monturen voor dames
 
1. Dolce & Gabbana - Cateye
Deze zonnebril van Dolce & Gabbana is echt een uniek exemplaar. De zonnebril is voorzien van een trendy cateye montuur die dit jaar erg veel terug te zien is in verschillende andere monturen. De bril is voorzien van een glinsterende basis met daaroverheen een prachtig bloemenpatroon. De zonnebril is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo kun jij de kleur
passen die het beste bij jouw past!
 
 
 
 
2. Miu Miu - Aviator cateye
We hebben allemaal wel eens gehoord van de welbekende aviator zonnebril. Dit montuur wordt ook wel een pilotenbril genoemd. Miu Miu maakte een erg verrassende en unieke twist op dit montuur. De zonnebril werd namelijk gemaakt in een cateye vorm. Met dit unieke montuur sta jij zeker weten in de schijnwerpers, of zonnestralen ;)!
 
 
 
3. Dior - Simple black
Misschien iets minder indrukwekkend dan bovenstaande monturen, maar zeker een must-have. Deze simpele, elegante ronde zonnebril is geschikt voor bij iedere outfit. De zonnebril is voorzien van glanzen zwart materiaal en subtiele donkere metalen details. Het ronde montuur is een van de trends van 2017 een leuk excuus om deze in huis te halen!
 
 
 

Reageer op dit bericht